NOTA D’AVÍS TEMPORAL: Per seguretat frent als contagis del Còvid19, el servei de Spa queda temporalment sense funcionament, segons l’evolució i fins a nou avís.

Atura el temps, deixa per una estona tots els mals de cap i gaudeix d’una sessió d’SPA o d’un Massatge Relaxant o Terapèutic!

L’SPA del Serra de Prades Resort és un espai on podràs gaudir durant una hora de les sensacions d’estar desconnectat del món d’una manera privada i tranquil·la.

Després d’una bona jornada d’activitat física, descongestiona el teu cos, t’ho agrairà! Vine a recepció o truca’ns al 977 86 90 50 per reservar la teva hora!

Massatges

Modalitats: relaxant, descontracturant, Esportiu, Facial i Reflexologia Podal

Individual

50 min- 40 €
25 min – 25 €

Per parelles

50 min- 33 € p.pax
25 min – 21 € p.pax

Altres modalitats

Massatge Circulatori de Cames

Alleuja la sensació de pressió i proporciona lleugeresa. Està indicat per les cames cansades, prevenir i millorar les varius o simplement millorar la circulació de les extremitats.

50 min. 40€

Reflexologia Podal

Estimula i equilibra tot el cos a través dels punts reflexes del peu, millorant la qualitat del son i el benestar en general

25 min. 25€

Massatge Craneo-facial

Relaxa la ment i ajuda a la concentració i a reduïr l’estrés. Ademés millora la concetració sangínia al cap. potenciant les funcions cerebrals i permetent lluïr una pell més saludable i un aspecte més jove.

25 min. 25€

Massatge per embarassades

Prepara el cos i la pell als canvis produïts per l’embaràs. Relaxa, alleuja els mals d’esquena, el cansament muscular i dóna lleugeresa a les cames

50 min. 40€

Massatge Kids

Relaxa i disminueix els símptomes de l’estrés i cansanci , equilibra l’energia i millora el son.

15 min. 12€

Reiki

Conéctat amb l’energia univeral lliberant-te de bloquejos i negativitat acumulats a nivell físic, mental i emocional.

50 min. 40€

SPA

2 pax- 50 €
4 min – 70 €

SPA + MASSATGE

36 € p. pax

*per 2 persones allotjades al Serra de Prades

Informa’t a recepció