Atura el temps, deixa per una estona tots els mals de cap i gaudeix d’una sessió d’SPA o d’un Massatge Relaxant o Terapèutic!

L’SPA del Serra de Prades Resort és un espai on podràs gaudir durant una hora de les sensacions d’estar desconnectat del món d’una manera privada i tranquil·la.

Després d’una bona jornada d’activitat física, descongestiona el teu cos, t’ho agrairà! Vine a recepció o truca’ns al 977 86 90 50 per reservar la teva hora!

Massatges Relaxants

INDIVIDUAL

50 min – 45 €

PER PARELLES

50 min – 80 € p.pax

ALTRES MODALITATS

Massatge Circulatori de Cames

Alleuja la sensació de pressió i proporciona lleugeresa. Està indicat per les cames cansades, prevenir i millorar les varius o simplement millorar la circulació de les extremitats.

Reflexologia Podal

Estimula i equilibra tot el cos a través dels punts reflexes del peu, millorant la qualitat del son i el benestar en general

Massatge Craneo-facial

Relaxa la ment i ajuda a la concentració i a reduïr l’estrés. Ademés millora la concetració sangínia al cap. potenciant les funcions cerebrals i permetent lluïr una pell més saludable i un aspecte més jove.

Massatge per embarassades

Prepara el cos i la pell als canvis produïts per l’embaràs. Relaxa, alleuja els mals d’esquena, el cansament muscular i dóna lleugeresa a les cames

Massatge Descontracturant

Relaxa i disminueix els símptomes de l’estrés i cansanci , equilibra l’energia i millora el son.

Massatge Limfàtic

Massatge de moviments lents, rítmics, armónics i molt suaus que estimula el drenatge d’aquests conductes limfàtics, netejant les zones congestionades

SPA

Temporalment Fora de Servei

*sessió de 1h, ús exclusiu i privat. Inclou sauna, banyera d’hidromassatge i dutxa.

Informa’t a recepció