Vine a viure el nostre propi carnaval d’estiu durant la setmana del 19 fins al 25 de Juliol

DIVENDRES: Obrim el cap de setmana amb activitats fitness funcional per a totes les edats. Si ets amant del ping-pong també podràs ensenyar-nos la teva habilitat amb la pala en el torneig que tenim preparat. Per la tarda refresca’t amb les nostres activitats d’aigua i a les 22h apunta’t al nostre concurs interactiu de pasapalabra!

DISSABTE: Anem d’ excursió al Pic del Curull, una excursió guiada pels nostres monitors i on podreu gaudir de la natura i el paisatge que envolta el nostre càmping. Continuarem amb un taller de màscares on podràs preparar la teva per la Rua de carnaval que és durà a terme per la tarda . Per acabar, un sopar a la fresca acompanyat de l’espectacle amb Pioneros del ritmo

DIUMENGE: Iniciem amb el nostre Taller rural on els més petits podrán donar de menjar a les cabretes o veure els nostres conillets. Per la tarda us proposem watergym, la millor manera de fer esport una tarda d’estiu i per tancar el dia tenim classe de Zumba. Finalitzarem aquest cap de setmana amb una sessió de Cinema.

Planning animació del 19 fins al 25 Juliol

Complementa la teva estada amb Activitats Premium:

Massatge individual o per parelles – Sessió d’ Spa – Rutes a Cavall – Lloguer BTT – Passeig en Pony – Taller d’Aus …

Reserva ara la teva estada

SOPAR DISSABTE 24/07/2021
FES LA TEVA RESERVA AL TEL. 977 86 90 50 O BÉ AL 977 86 90 32