Publicació de reconeixement per ser el càmping capdavanter en serveis per cotxes elèctrics i la millor opció per disfrutar d’unes vacances segures a l’aire lliure

Serra de Prades: per evadir-se i gaudir de la natura

El Càmping Serra de Prades Resort és un càmping familiar i tranquil, situat a Vilanova de Prades (Tarragona), entre els parcs naturals de Poblet i Montsant. És un resort ideal per realitzar excursions organitzades de senderisme, ciclisme, BTT, barranquisme i escalada entre quatre comarques. Està situat a la Conca de Barberà, amb multitud d’atractius turístics cova prehistòrica de l’Espluga de Francolí, ciutat emmurallada de Montblanc i monestir de Poblet, inclòs a la ruta de l’Cister.

Disposa de parcel·les per acampar (amb servei d’autocaravanes) i confortables bungalows de lloguer, així com àmplies instal·lacions d’oci: mini-zoo i taller rural amb monitor, taller mediambiental amb aus rapinyaires (mussols, àguiles i falcons), piscina climatitzada amb energia solar i servei de massatgista, a més d’activitats d’animació a l’aire lliure adaptades als més petits.

El Serra de Prades Resort també disposa del restaurant Els Ceps, especialitzat en cuina tradicional catalana i mediterrània de proximitat, amb excel·lents vins de la Conca de Barberà i de l’Priorat, així com servei de menjar per portar els clients allotjats. És un lloc idoni per evadir-se i gaudir sense aglomeracions, amb diversos atractius naturals i culturals, pròxim a el riu amb les seves particulars salts d’aigua i a l’embassament de Siurana. Està situat a 1 hora i 15 minuts de Barcelona, ​​amb bons accessos per carretera (TV-7004) i autopista (Sortida 9 AP-2).