El Restaurant

Obert tot l’any ofereix una cuina de temporada, cuidant la presentació i sobretot la qualitat dels seus productes de proximitat.

La nostra Carta

SERVEIS

Què trobareu al Restaurant Els Ceps?
  • Bar avec poêle à bois
  • Plats de temporada
  • Service de tapas
  • Pizzeria et une grande variété de sandwiches
  • Esmorzars
  • Mitja Pensió / Allotjament amb esmorzar (Servei només lligat a algunes estancies)
Communions, fêtes d’anniversaire et événements d’entreprise.

Si vols organitzar una festa plena de sorpreses en un entorn natural envejable i amb possibilitat d’allotjar als amics, aquesta es la teva opció. Demana pressupost sense compromís.

Grande terrasse avec vue sur la montagne.

Ara més que mai, els motoristes podreu deixar la moto segura al parking i gaudir de l’espai ampli de la terrassa per fer un bon esmozar al plat.

Menú Calçotada

Si sou apassionats dels calçots al nostre restaurant podreu gaudir de calçots de temporada, no deixeu escapar l’oportunitat de provar la nostra calçotada!

Només disponible en temporada de calçots
Menú amb Tòfona

Durant els mesos de Novembre a Març us oferim el tresor de les nostres terres, la Tòfona negra. I durant l’estiu el Menú de Tòfona Blanca

Menú Boletaire

Si t’agrada el món del Bolet, durant els mesos de Juny i Juliol tenim els menús amb el bolet rei de la nostra terra, el Cep , qui dona nom al Restaurant. Durant els mesos de Octubre a Desembre podrás gaudir de les experiències de les Sortides Boletaires amb un Micòlec especiallitzat i acabar menjant el Menú de Bolets al Restaurant Els Ceps

Reserva Taula amb el formulari Online

Sports Lounge Area

Terrasse non-fumeur, avec un point d’information pour les cyclistes, les randonneurs, les amateurs de champignons et les grimpeurs.