El Restaurant

Obert tot l’any ofereix una cuina de temporada, cuidant la presentació i sobretot la qualitat dels seus productes de proximitat.

La nostra Carta

SERVEIS

Què trobareu al Restaurant Els Ceps?
  • Servicio de Bar con el calor de la Hoguera
  • Plats de temporada
  • Servicio de Tapas
  • Pizzeria y Bocadillos
  • Esmorzars
  • Mitja Pensió / Allotjament amb esmorzar (Servei només lligat a algunes estancies)
Comuniones, fiestas de cumpleaños o eventos de empresa

Si quieres organizar una fiesta llena de sorpresas en un entorno natural envidiable y con posibilidad de alojar a los amigos, esta es tu opción. Pide presupuesto sin compromiso.

Amplias terrazas al aire libre, con vistas a la Montaña

Ara més que mai, els motoristes podreu deixar la moto segura al parking i gaudir de l’espai ampli de la terrassa per fer un bon esmozar al plat.

Menú Calçotada

Si sou apassionats dels calçots al nostre restaurant podreu gaudir de calçots de temporada, no deixeu escapar l’oportunitat de provar la nostra calçotada!

Només disponible en temporada de calçots
Menú amb Tòfona

Durante los meses de Noviembre a Marzo os ofrecemos el tesoro de nuestras tierras, la Trufa negra. Y durante el verano el Menú de la Trufa Blanca.

Menú «Boletaire»

Si t’agrada el món del Bolet, durant els mesos de Juny i Juliol tenim els menús amb el bolet rei de la nostra terra, el Cep , qui dona nom al Restaurant. Durant els mesos de Octubre a Desembre podrás gaudir de les experiències de les Sortides Boletaires amb un Micòlec especiallitzat i acabar menjant el Menú de Bolets al Restaurant Els Ceps

Reserva Taula amb el formulari Online

Zona Sport Lounge

Terraza para no fumadores y con los servicios de Información para Ciclistas, Senderistas, Buscadores de setas y Escaladores.