Rutes Moteres Muntanyes de Prades
Rutes amb Moto per les Muntanyes de Prades

5 motius per escollir les muntanyes de Prades per rodar amb Moto

La ubicació en el territori

La serra de Prades es situa entre la província de Lleida i Tarragona envoltada de carreteres principals i secundàries que fan que es tardi 1h des de les dos capitals de província. Una vegada arribem al peu de la muntanya trobem poblacions com Vimbodí-Poblet en el costat Lleidatà, o Alforja-Vilaplana en el costat Tarragoní que ens permetran establir un punt de trobada abans de començar l’ascens.

Les carreteres poc transitades

La serra de Prades és una zona poc transitada degut a la inexistència del sector industrial i el baix nivell de població, això permet tenir un major control dels trams i poder gaudir de les corbes amb les impressionants vistes de l’entorn.

Condicions climàtiques favorables

Les muntanyes de Prades presenten una climatologia agradable, amb carreteres seques i ben asfaltades. Algunes vies més principals ofereixen amplitud de carril amb bons vorals com la de Vilosell a Vilanova de Prades o la de Cornudella a Albarca. No obstant, les carreteres més secundàries originals de la seva època, són obligatòries pels més aficionats amb viratges més pronunciats i poca amplitud de carril.

Punts de parada i amplis pàrquings

Durant l’ascens per les corbes ens anem trobant poblacions amb pàrquings, bars i paradors per qualsevol parada o emergència. A més, una vegada arribats a Vilanova de Prades trobem en e Serra de Prades Resort, a l’entrada del Poble, on trobareu un ampli parking gratuit i vigilat. Sens dubte que la millor opció amb e Menú Rutero és el Restaurant els Ceps amb capacitat suficent per a grups nombrosos.

L’oferta gastronòmica del Restaurant els Ceps

La brasa, els estofats i les receptes amb bolets les trobareu en gran part de les cartes i els menús com el Menú Rutero. Oferim també esmorzars de forquilla amb gran varietat de beure i menjar, com també esmorzars personalitzats al gust del client. Tenim capacitat per a grups i sales amb projectors, sistema d’audio i pàrquing per tots els assistents.

Tota l’Oferta de Restaurant els Ceps

Menús de Temporada