Les Reserves es poden fer a través de la web, telefònicament o presencialment.

A través de la web disposarà de les darreres ofertes. Com més antelació i més dies, millor preu.

A través del telèfon 977.86.90.50, de 9h a 13h i de 17h a 20h els atendrem personalment. No podem aplicar els descomptes de la web, però si explicar tots els petits detalls per la seva estada o dubtes de la reserva realitzada.

Presencialment ens encantarà atendre’ls personalment i és obligat abans de fer un contracte de temporada.

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA

1- El titular de la reseva ha de ser major d’edat.

2- La reserva és personal i no es pot transferir sense autorització prèvia.

3- Per formalitzar la reserva cal abonar el 50% de l’import total de l’estada. Aquest import es pot abonar mitjançant targeta de crèdit o bé transferència bancària.

4- El procés de reserva finalitza amb la confirmació que envia el càmping, per correu electrònic, quan ha rebut el dipòsit de reserva.
El titular de la reserva ha de verificar la confirmació que envia el càmping i notificar immediatament per escrit o per teléfon qualsevol error que pugui detectar.
En el moment de la inscripció cal presentar a la recepció el DNI o Passaport original del titular i de cada acompanyant. És responsabilitat del titular de la reserva registrar a totes les persones que l’acompanyen. Les persones que no es registrin a l’arribada es consideraran com a visita pagant la tarifa corresponent. L’estada caldrà abonar-la completament en el moment de la inscripció en efectiu o targeta de crèdit. Si el pagament total de l’estada és amb transferència bancària s’haurà de fer el pagament total de l’estadada 4 dies abans de l’arribada.

En cas de no finalitzar la totalitat de l’estada reservada, el client no tindrà dret al reemborsament dels dies no consumits.

CONDICIONS PARTICULARS DE RESERVA

En Allotjaments:

No s’inclouen llençols ni tovalloles. Poden contractar-ho durant la reserva online (opcional).

No s’accepten mascotes als Bungalows.

Les mascotes són benvingudes al Serra de Prades resort en els Bungalows destinats per a ells identificats a la web . El client està obligat a resgistrar la seva mascota a Recepció i és la seva responsabilitat el bon comportament de la mateixa. Serra de Prades Resort es reserva el dret a prendre les mesures in situ en el cas de molèsties veïnals o de silenci. Podeu consultar en aquest enllaç les raçes considerades com a perilloses i que no s’accepten la seva reserva segons la normativa vigent. https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/animals_companyia_experimentacio/animals_companyia/tinenca_gossos_potencialment_perillosos/

Cal respectar el nombre màxim de persones que s´admenten en cada tipus d’allotjament. Només els menors de 3 anys poden no comptabilitzar-se en el còmput total de pagament.

L’hora d’arribada és de 17 a 22h i l’hora de sortida és abans de les 11h.

En el moment de la inscripció a recepció caldrà deixar una fiança de 100€ en targeta o efectiu, per allotjament, que es retornarà en un màxim de 72h després de la sortida sempre que l’allotjament es deixi en les condicions òptimes de lloguer en que s’ha trobat.

Es farà un càrrec de 50€ en el cas que es deixi l’allotjament sense retirar escombraries, brut o amb els plats per rentar.

En parcel.les d’acampada:

El nombre màxim d´ocupants per parcel.la és de 6 persones, nens inclosos

A la zona d’acampada les mascotes són benvingudes, exceptuant les races considerades com a perilloses segons la normativa vigent https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/animals_companyia_experimentacio/animals_companyia/tinenca_gossos_potencialment_perillosos/

El client està obligat a registrar la mascota i és la seva responsabilitat el bon comportament d’aquesta, han d’anar lligades i sempre acompanyades, les necessitats es recolliran per mantenir l’higiene del recinte. Conductes incíviques identificades a Recepció, seran penalitzades amb l’expulsió o càrrega econòmica segons o normativa municipal.

És important indicar en la reserva si s’allotjaran en auto-caravana, caravana o tenda, i la mida. Si no es determina, el client no podrà reclamar la mida ideal per la seva instal.lació.

L’hora d’arribada és de 12h a 22h i l’hora de sortida és abans de les 12h.

IMPOST TURÍSTIC

Segons la Llei 5/2012, 20 de Març. El client està obligat a abonar la Taxa Turística directament al càmping fins a un màxim de set nits (els menors de 16 anys n’estan exempts).

CANCEL.LACIÓ DE RESERVA

L’impagament del dipòsit de la reserva dins les 48 hores, dona dret al Càmping a la cancel.lació inmediata de la sol.licitud de reserva.

La nostra política de cancel.lació, en funció de la data que es notifica és:

més de 30 dies = 100% reemborsament

entre 30 i 10 dies = 50% reemborsament

menys de 10 dies = 0% reemborsament

En cas d’anul.lació d’una reserva cal comunicar-ho a la recepció via correu electrònic (info@serradeprades.com). El càmping enviarà sempre un correu confirmant la cancel.lació d’aquesta reserva i notificant al client el procès de devolució del dipòsit de la reserva, d’acord amb la nostra política de cancel.lació.

Les devolucions s’efectuaran en transferència, si procedeix, a finals del mes següent a la data de cancel.lació.

El Serra de Prades es reserva el dret, en cas de overbooking, condicions meteorològiques o qualsevol altre motiu justificable, de cancel.lar la reserva. En aquest cas, es compromet a avisar al client el més aviat possible i si ja hagués pagat el dipòsit de la reserva, se li abonaria íntegrament aquest import.

PAGAMENT 100% SEGUR

Càmping Serra de Prades informa que es compleixen els protocols SSL, a utilitzar les passarel.les de pagament el sistema 3DSecure redirigint les dades a servidors segurs sense que el comerç pugui accedir-hi o emmagatzemar-los.

AVANTATGES DE RESERVAR AMB SERRA DE PRADES RESORT

Millor tarifa garantida

Millor Tarifa garantida si se segueixen el paràmetres d’antelació de reserva i número de dies d’estada.

Cancel.lació gratuïta

Si es cancel.la amb 30 dies d’antelació, et retornem el 100% dels diners de la paga i senyal de la reserva.

Seguretat en el pagament

Realitza les teves compres amb màxima seguretat certificada.

Confia en nosaltres la teva estada i despreocupat de la resta!

RESERVA JA!