La campanya va dirigida a tots els espais visitables i restaurants de la Conca de Barberà per impulsar el sector turístic de la comarca des del moment en què es permet mobilitat comarcal. La campanya comença el dissabte 19 de desembre de 2020 fins al 28 de febrer de 2021.

L’objectiu de la campanya és que tant els habitants de la Conca de Barberà com els visitants facin turisme per la comarca, visitin aquesta oferta turística, vagin als restaurants, … en definitiva que generin benefici i ocupació. Per això el missatge central de la campanya és: “ARA TOCA FER CONCA” Descobreix els nostres petits tresors!

Totes les persones que visitin o que vagin a un restaurant de la Conca de Barberà (qualsevol tipus d’establiment de restauració) pot participar en el sorteig de 50 premis.

Els premis són: 25 Lots de productes “Fet a la Conca” i 25 Experiències de la Conca.

L’abast de la campanya: inclou tots els espais visitables i els restaurants de la Conca de Barberà (tots els tipus d’establiments de restauració de la comarca).

Bases de participació:

  • Cada entrada d’un lloc visitable i cada tiquet d’un establiment de restauració de la Conca de Barberà dóna dret a participar en el sorteig.
  • S’ha d’enviar per WhatsApp a tel. 671950648 una fotografia de l’entrada de el lloc visitat o de el tiquet de restaurant amb el nom i cognoms de la persona participant escrits.
  • A l’entrada s’ha de poder identificar el lloc visitat i la data de la visita i al tiquet de restaurant, el nom de l’establiment i la data. No es tindran en compte les entrades o tiquets il·legibles o sospitosos de no ser autèntics.
  • Ser major de divuit anys.
    Sorteig: el sorteig es realitzarà el dia 8 de març de 2021. S’informarà per Whatsapp als 50 guanyadors / es. Els premis es recolliran en el Consell Comarcal el dia 9 a l’19 de març; per recollir-haurà de lliurar l’entrada o el tiquet original.