INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS AMB FINALITAT COMERCIAL

CAMPING SERRA DE PRADES és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessati l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita, a continuació, la informació del tractament:

Finalitats del tractament: Per interès legítim del responsable: mantenir una relació comercial. Per consentiment de l’interessat: enviar comunicacions de productes o serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament i, quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o
la seva destrucció total.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, tret que sigui obligació legal. Drets que té l’Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els vostres drets:

CAMPING SERRA DE PRADES. Carrer de Sant Antoni, s/n – 43439 Vilanova de Prades (Tarragona). E- mail: info@serradeprades.com