No t’oblidis de portar la teva bicicleta de muntanya o carretera. Al Camping Serra de Prades t’informarem de tots els camins, senderons i carreteres per gaudir del nostre entorn amb bicicleta!

Mapa de Rutes

A la teva arribada et donarem un planell gratuit amb totes les rutes de muntanya i carreteres. Al voltant del Serra de Prades ja t’hem senyalitzat amb les nostres marques multitut de camins i senderons per fer en família sense experiència.

Tracks amb GPS

Clica AQUI si vols planificar, descarregar-te o imprimir desde casa les millors rutes amb GPS.

Bicicleta de Muntanya

Son moltes les pistes forestals, camins i corriols on es pot practicar aquest esport. Tots els recorreguts surten del càmping. Oferim circuits molt fàcils per passar un matí coneixent aquest magnífic entorn en bicicleta elèctrica fins a recoreguts dirigits a aficionats molt preparats físicament.

Circuit de descens
A la part superior de la Serra de Prades i a poca distància del càmping s’inicien unes trialeres per a tots els nivells que van a parar al fons de la vall, algunes d’elles de les més llargues de Catalunya, de considerable longitut i amb un desnivell negaitu de casi 600m. El retorn es fa amb el transport de la organització.

Nou circuit de Btt

200km per realitzar en 2,3,4 o 5 dies. No pateixis per res, et donem un mallot, fulla de ruta, i asistencia insitu. Demana informació de la ruta a “Eutiches” . Tracks Eutiches i Tracks Eutiches104 formen part de la xarxa de rutes Tracks, segueix el mateix format i  filosofia de les altres rutes Tracks, al igual que Tracks del Diable, Tracks dels Volcans, Tracks dels bandolers, Tracks del Penedès,Tracks de Mallorca i  l’ultima incorporada Tracks Astures.
Tracks Eutiches és una ruta circular de 220km i 5777m de desnivell positiu, amb sortida i arribada a la població de la  Selva del Camp(Tarragona) , per fer en 2,3,4 o 5 dies

Si t’agrada fer Btt però vols que no falli res, aquesta es la millor opció. L’Artur i el seu equip t’ofereix una varietat de rutes per les muntanyes de Prades amb total assistència.
El Serra de Prades és allotjament oficial, per això el bon dormir i menjar el tens ben assegurat!

Bicicleta de Carretera

Conca de Barberà, Prioirat, les Garrigues, Baix Camp… comarques molt conegudes pels aficionats ja que ofereixen carreteres perfectament asfaltades i amb poc trànsit. A més disposa de tot tipus de terreny. amb ports de totes les categories. Tots els circuits son circulars i de diferent dificultat.

Circuit cronometrat.
molt aprop de Vimbodí s’inicia aquest recorregut de 14 km per a que tots els aficionats sàpiguen el temps emprat en realitzar-lo. Mitjançant una APP gratuïta, hi ha premis i sortejos per a tots aquells que hi participin i ho pots fer les vegades que vulguis.