la Conca de Barberà és fàcil trobar diferents propostes per a passar uns dies en família, parella o amics; allotjar-te i degustar la gastronomia, els productes típics i els vins de Denominació d’Origen Conca de Barberà. A partir de la visita al Monestir de Poblet (Patrimoni de la Humanitat) o de passejar pels carrers medievals de Montblanc, el visitant pot retrocedir en el temps. Pot anar fins a la prehistòria visitant la Cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí o les pintures rupestres de Montblanc (Patrimoni de la Humanitat) i/o avançar en el temps i descobrir altres pobles medievals com: Conesa, Forès, Solivella, Santa Coloma de Queralt, Vallfogona de Riucorb…

Es poden realitzar activitats a la natura com caminar pels espais protegits del Paratge Natural de Poblet, les Muntanyes de Prades, el Tossal Gros… Visitar els museus i espais culturals i/o conèixer el treball dels artesans.

Ruta micològica

Un dels itineraris més populars és la ruta micològica, una ruta pel bosc de Castellfollit on trobaràs uns arbres molt ben vestits que ens expliquen les característiques dels bolets més coneguts. Pots descarregar-te el mapa del itinerari. 

Podeu trobar més informació i l’agenda d’activitats al territori fent clic aquí

ACTIVITATS SERRA DE PRADES RESORT