Reserves

 

Activitats

De glimlach van kinderen is ons doel. De Prades biedt een animatie op basis van:

...

Noticies

10 May

Aangepaste massage met SPA service inbegrepen, acupressuur en koppels massages zijn enkele van de hoogtepunten. Waar wacht je nog om het te proberen?

Servei de Massatges
01 May

Kom naar de "Neda Món Prades Siurana" en maakt gebruik van de vertrouwde pak het laatste weekend van de middeleeuwse Week van Montblanc.

Reserveer nu door te bellen naar 977 869 050 of rechtstreeks HIER.

Siurana
08 Apr

Het is tot uw beschikking van de nieuwe BTT service voor alle leeftijden. Heeft de ervaring van het rijden op een elektrische fiets niet mag missen!

BTT Electrica Extrem

EXPERIÈNCIES AL SERRA DE PRADES

Aquí trobareu el pack experiència que més s'adeqüï a vosaltres!

Catalan
May 10, 2016 0 Comments

Masajes personalizados, con servicio de SPA incluido, digitopuntura y masajes para parejas son algunas de las novedades. ¿Qué esperas a probarlo?

May 10, 2016 0 Comments

Massatges personalitzats, amb servei d'SPA inclòs, digitopuntura i massatges per a parelles són algunes de les novetats. Què esperes a provar-ho?

EXPERIENCIAS EN EL SERRA DE PRADES

¡Aquí encontraréis el Pack Experiencia que más se adecue a vosotros!

Spanish

OFERTA CARAVANING

Arrive the good time and the Serra de Prades has prepared an offer for all the lovers of the caravaning. Take advantage of our promotion and come the weekends of May to July for as only €700 instead of €830. 


English

PROMOCIÓN CARAVANING

Llega el buen tiempo y el Serra de Prades ha preparado una oferta por todos los amantes del caravaning. Aprovecha nuestra promoción y ven los fines de semana de mayo a julio por tan sólo 700€ en vez de 830€. 


Spanish

OFERTA CARAVANING

Arriba el bon temps i el Serra de Prades ha preparat una oferta per tots els amants del caravaning. Aprofita la nostra promoció i vine els caps de setmana de maig a juliol per tan sols 700€ en comptes de 830€. 

No esperis i reserva abans del 17 d'abril al 977869050 o a info@serradeprades.com

 

Catalan

ESPECIAL PUENTE DE MAYO

Tienes ganas de hacer una escapada? Pues ven los días 29,30 y 1 de mayo y disfruta de nuestra promoción. Si haces una estancia de mínimo 3 noches, te haremos un precio especial con cualquier modalidad de bungalow.

Spanish

ESPECIAL PONT DE MAIG

Tens ganes de fer una escapada? Doncs vine els dies 29,30 i 1 de maig i gaudeix de la nostra promoció. Si fas una estada de mínim 3 nits, et farem un preu especial amb qualsevol modalitat de bungalow. Per tant, encara que vinguis amb parella, familiars o amics, tindràs l'oportunitat d'aconseguir el nostre Super Preus aquest Pont de Maig. 

Pregunta el teu pressupost al 977869050 o a info@serradeprades.com.

 

Catalan

Ofertes Setmana Medieval

S'apropa la Setmana Medieval a Montblanc, La Conca de Barberà. Hem pensat aquestes ofertes per millorar la qualitat de la vostra experiència al nostre territori!

Per més informació o reserves truqueu al 977 86 90 50!

Catalan

Pages

Logo distintiu_garantia_qualitat_ambietal_web
 

 

Newsletter Serra de Prades

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat de les últimes novetats i ofertes

Image CAPTCHA
Vul de letters in de afbeelding karakters.